Thuiskomen bij jezelf

Vrijheid in verbinding

EEN UNIEK ONLINE THERAPIE PROGRAMMA DAT JOU IN STAAT STELT CONTACT TE MAKEN EN WEER TE VERBINDEN MET JEZELF EN BELANGRIJKE ANDEREN

Je ontdekt de oorsprong van je uit evenwicht zijn

Je krijgt inzicht in je gevoelens, patronen en gewoonten

Je leert opnieuw contact te maken met je gevoelens

Je leert je diepgaander te verbinden met belangrijke anderen

Herken je dit?

Je bent aan het overleven en weet je geen raad met je gevoelens. Misschien ervaar je onrust, voel je je erg prikkelbaar of ben je neerslachtig. Je maakt een heftige periode door. Misschien heb je al enige hulp gehad, maar blijf je zitten met zaken waar je maar niet doorheen komt. 

En dat is heel herkenbaar. Door mijn jarenlange ervaring met mensen zoals jij ben ik in staat geweest om een soort ervaringspad voor jou te maken. Onder deskundige begeleiding heb ik vele mensen en stellen mogen begeleiden naar een plek waar ze zichzelf beter zijn gaan leren kennen en waar ze ervaren hebben hoe ze zich in vrijheid en acceptatie mogen verhouden tot hun eigen (on)mogelijkheden. Ook hebben zij ondervonden hoe ze in alle rust en blijdschap, vernieuwde, betekenisvolle verbindingen weten te behouden met belangrijke anderen.

Geef jezelf de mogelijkheid om jezelf te leren kennen. Ontdek hoe jouw denken en gevoelsleven in elkaar zit en hoe dat zo gegroeid is

Geef jezelf de tijd om te oefenen in het contact maken met jezelf, te oefenen met nieuw gedrag en een nieuwe manier van denken

Geef jezelf de ruimte om in jezelf en je relaties te investeren. Het zal zich terug verdienen in je gevoelsleven en in je relaties met belangrijke anderen

Wanneer jij na het volgen van dit programma terugvalt in oude gewoontes, gevoelens en denkpatronen ken jij de weg terug

Wat levert elke module op?

Welkom

Je zal wel ontzettend benieuwd zijn naar de inhoud van dit programma! Ik wil je zó ontzettend veel gaan meegeven. Heel kort introduceer ik je de hele cursus en licht ik alle 3 modules toe. Daarna stelt mijn team zich aan je voor en vertellen ze jou via een videoboodschap wat ze voor je kunnen gaan betekenen terwijl jij het online programma volgt. Ik neem je daarna nog even mee in een zeer helpende startopdracht en leg je vervolgens uit hoe de online leeromgeving werkt! Veel succes!

Ervaringsgerichte oefeningen

 • Elke module bevat ‘Ervaringsgerichte oefeningen’ waarbij je leert hoe je kan luisteren naar en in gesprek kan gaan met jezelf. Via visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, creatieve schrijfopdrachten, en luisterverhalen kom je dieper in contact met je gevoelens zodat deze ruimte krijgen.
 • Je leert je emoties toe te laten en los te laten, maar leert ook hoe je jouw emoties terugbrengt naar een staat van rust.

Module 1 - Hoe leer ik rust en vreugde ervaren?

 • In module 1 leer je over welk effect jouw vroege relaties hebben gehad op de ontwikkeling van jouw brein.
 • Je krijgt antwoord op de vraag hoe je rust en vreugde hebt leren ontwikkelen of hoe deze juist uitbleef.
 • Aan het einde van deze module herken jij welke (on)mogelijkheden jij op dit moment bezit om vanuit elke emotie terug te keren naar een staat van rust en vreugde en heb je daarin al de eerste stappen gezet.

Module 2 - Hoe vind ik mijzelf terug?

 • In module 2 breng je in kaart welke eigenschappen en emoties jij laat zien aan de buitenwereld en welke je onderdrukt.
 • Het wordt duidelijk hoe jouw klachten gerelateerd zijn aan dit onderdrukken en hoe jij wegen hebt gezocht om toch te kunnen overleven.
 • Je krijgt een aantal inzichtgevende tools waardoor je leert dit ongewenste patroon te doorbreken. 

Module 3 - Hoe zorg ik beter voor mijzelf?

 • In module 3 ga je leren hoe jij beter kan gaan zorgen voor jouw eigen behoeften.
 • Dit in relatie met anderen, maar ook in relatie tot jezelf. De kracht van jouw autonoom zijn, het stellen van je grenzen, het tevoorschijn halen van jouw kwetsbaarheid en behoeften temidden van confrontaties, wordt glashelder.
 • In deze module leer je een verdiepende stap te maken in de omgang met jezelf temidden van relaties en het leven. 

Hallo, ik ben Lydia. 

Je maakt een heftige periode door en vraagt je af of er iets is wat jij kan doen om jezelf weer tot rust te brengen. Ook al ken ik je niet, ik ken de weg van overleven en het op zoek zijn naar iets wat rust brengt in de chaos. Gelukkig heb ik door alle ervaring, studie en relaties met mensen ook geleerd wat leven geeft! Ik kan niet wachten om mijn ontdekkingen met je te delen omdat ik verwacht dat het jou hernieuwde hoop gaat geven.

Weet dat ik het écht een voorrecht vind dat ik deze weg met jou een stukje mag gaan oplopen. Het is mijn verlangen om met jou mijn kennis en ervaring te delen en ik hoop dat je zal ervaren dat ik dit doe vanuit mijn liefde voor jou en jouw situatie.

Dit past bij jou wanneer je:

 • last hebt van psychische klachten zoals onrust, neerslachtigheid, depressieve en angstige gedachten, relatieproblemen, eenzaamheid, burn-out, trauma of soortgelijke klachten
 • trouw extra sessies inplant met een therapeut of afspraken maakt met een eigen gekozen vertrouwenspersoon
 • wekelijks tijd en ruimte wil gaan investeren in je eigen therapieproces

Dit past niet bij jou wanneer je:

 • in een relatiecrisis zit
 • wanneer je therapie zoekt voor psychiatrische klachten zoals borderline, narcisme, psychoses, schizofrenie, angststoornis zoals pleinvrees, dissociatieve stoornissen of soortgelijke klachten
 • wanneer je trauma’s van die aard zijn dat je veel intensievere één op één begeleiding nodig hebt

Start hier het programma

Ik doneer 1/10 van elk verkocht programma aan IJM. 

Veel gestelde vragen

Ik heb nooit contact gemaakt met mijn gevoelens. Is dit programma wel voor mij bedoelt?

Ja zeker. Juist voor jou. Je bent je gevoelens ergens gaan onderdrukken. Het programma helpt jou om je weer bewust te maken van dat wat verborgen leeft. Het leren contact maken met gevoelens is niet altijd makkelijk wanneer je het zo lang niet gedaan hebt, maar het is zeker mogelijk! Je hebt niet zomaar de eerste stap gezet door op zoek te gaan naar een programma als deze. Jij gaat heel veel baat hebben bij het volgen van dit programma. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan!

Wanneer start dit programma?

Dit programma kan gelijk van start na je aankoop en kan je een jaar lang gebruiken! Je doet kennis op, leert vaardigheden en doorbreekt patronen waar je een leven lang plezier van hebt.

Kan ik dit programma ook samen met een therapeut doorlopen?

Ja, praktijk Anazoe bestaat uit een team en werkt hierin samen met zeer deskundige therapeuten die allen meegedacht hebben met dit programma. Je kunt dit programma aanschaffen en dan een therapeut uit ons team betrekken. 

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van dit programma dat je gaat werken met een vertrouwenspersoon. Dat kan iemand uit je naaste omgeving zijn: een mentor, goede vriend of vriendin, voorganger, pastoraal werker of misschien je partner.

Heb ik direct toegang tot alle lessen?

Nee, dit programma is speciaal ontworpen om minimaal in 8 weken te doorlopen. Het is belangrijk om tijd voor de modules te nemen en niet meer dan 1 module per 2 weken te volgen. Om die reden krijg je na elke 2 weken toegang tot een nieuwe module. Alle informatie heeft tijd nodig om te bezinken, maar ook voor de opdrachten is het belangrijk dat je de tijd neemt. Juist die rust is nodig om steeds meer in contact met jezelf en de ander te komen. 

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma

Een heel jaar! Je hebt het hele jaar onbeperkt toegang zolang dit programma online is. Aanbevolen wordt om minimaal twee weken tijd te besteden aan het volgen van een module. Aanbevolen wordt om één les per week te doen.  Bij Module 3 werkt dat anders, want daar mag je zo vaak en zoveel mogelijk gebruik maken van de lessen/oefeningen. Als je binnen een tijdsbestek van een jaar het programma nogmaals wilt herhalen, dan kan dat natuurlijk.

Wat als ik niet gelukkig ben met dit programma?

Ik zou het erg vervelend voor je vinden wanneer dit programma je niet geeft wat je nodig hebt! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op in de eerste 7 dagen en we zullen je een volledige terugbetaling geven.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met i-Deal, Bancontact, Credit Card of PayPall betalen. Bij het uitchecken krijg je een optie om te kiezen en kun je online betalen zoals op elke andere website. We nemen geen betalingen aan in enige andere vorm, zoals per cheque, cash enz. 

Ik heb hulp nodig bij de aanschaf

Als je problemen ondervindt bij de aanschaf, neem dan contact met ons op door je naam, je telefoonnummer en je vraag te mailen naar anazoe@onlinecursuswebsites.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

100% Geld terug garantie

Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij je blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Share This