Thuiskomen bij jezelf

Krijg weer grip op je herstel door stil te staan bij wat je voelt, bij wie je bent en wat je nodig hebt. Ik help je daarbij stap voor stap!
START DIT PROGRAMMA

Je ontdekt waardoor je vastloopt

Je leert stilstaan bij jouw gevoelens en patronen waardoor je jezelf beter kan sturen

Je krijgt weer grip op je leven omdat je leert kiezen vanuit behoefte

Je leert hoe je jezelf op krachtige wijze kan laten zien aan de mensen om je heen

Herken je dit?

Waarom dit programma?

Je bent aan het overleven en weet je geen raad met jezelf.

Misschien ervaar je onrust, voel je je erg prikkelbaar of ben je neerslachtig. Je maakt een heftige periode door.

Misschien heb je al enige hulp gehad, maar blijf je zitten met zaken waar je maar niet doorheen komt. 

Weet dat je niet de enige bent en dat ik jou hierin wil en kan helpen op een zeer betrokken en veilige manier!

Met alle liefde verwelkom ik jou in mijn programma..

Dit programma heb ik ontwikkeld vanuit een heilige frustratie… Ik zag mensen binnen de live gesprekken contact maken met wat in hen leefde, maar eenmaal thuis weer vervallen in oude gewoontes, namelijk in het wegvluchten van hun innerlijke onrust. Het blijkt voor velen enorm lastig om in het dagelijkse leven de tijd te nemen om naar binnen te keren, om daar te ontdekken wat er allemaal gaande is en het te geven wat het nodig heeft…

Met dit programma probeer ik in jouw huiskamer te komen en jou het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat! Ik heb geprobeerd in je gedachten en belevingswereld te kruipen om contact met je te leggen zodat jij dat ook met jezelf gaat leren doen, en van daaruit weer met de mensen om je heen.

Ik durf nu te zeggen – na de ervaringen van cliënten met het programma – dat het resultaat er mag zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat deze digitale tool een manier kan zijn om levens in beweging te brengen!

Hoe leer je?

Via videoboodschappen, audio’s en slide shows, werkboeken en ervaringsgerichte oefeningen, begeleid ik jou stapsgwijs om jezelf beter te leren kennen. Je gaat je meer bewust worden van wat er in je leeft en wat je behoeften zijn. Van daaruit ga je leren andere stappen te zetten en ga je de relaties om je heen anders vorm leren geven.

Wat je precies te leren krijgt lees je hieronder in de module omschrijvingen! 

Wat anderen zeggen over dit programma

“Ik merk opluchting doordat er veel emoties langs zijn gekomen. Het was voor mij een grote oceaan aan gevoelens waar ik totaal geen overzicht in had, laat staan grip op had. Door als het ware de schil steeds verder los te maken, ontstond er wat meer structuur in het geheel en kon ik er beter bij komen. Verrassende ontdekkingen heb ik opgedaan, maar ook confronterende eye-openers die hardnekkig zijn maar wat wel bewustwording creëerde.

Zoveel mensen worstelen met gebeurtenissen al dan wel of niet waar zij iets aan kunnen doen, maar dat wordt vaak buiten henzelf gezocht. Ik heb geleerd dat mijn reacties en handelen voortkomen uit iets wat innerlijk niet goed zit of niet goed is ontwikkeld. Om daar los van te komen moest ik op zoek gaan naar mijn onderliggende pijn/verdriet/boosheid. Dat geeft vrijheid, iets wat van onschatbare waarde is!”

 (live & online programma:)

Ik ben 1,5 jaar geleden in een zeer donkere periode gestart met de sessies bij Lydia en ben vrij snel daarnaast het online programma “thuiskomen bij jezelf “ gaan volgen. Het online programma was een zware maar noodzakelijke worsteling en in combinatie met de sessies hebben die bij mij geleid tot een totaal ander leven met perspectief en vrijheid. Ik ben Lydia zeer dankbaar en had dit niet zonder haar inzichten, geduld en bemoediging kunnen bereiken. Ik voel me een totaal ander mens.

“Ik vind het verbazingwekkend hoe een digitaal ‘iets’, mij zo in beweging kan brengen en zoveel los kan maken. Mijn ervaring tot nu toe is dat het is als een intense zoektocht naar mezelf en hoe ik mezelf durf te laten zien aan anderen.
Lydia, je hebt een programma gemaakt waarbij je aanzet tot het leren kennen van jezelf en daar ook echt iets mee leert doen! Je lessen zijn diepgaand en tegelijk waardevol voor het dagelijks leven. En het is wonderlijk hoe persoonlijk en nabij het voelt als ik jouw lessen volg.”

“Het programma heeft me ontzettend met mezelf geconfronteerd en dat heeft een diepe impact gehad op mijn leven. Elke dag ben ik me meer bewust van wie ik ben en wat mijn behoeften zijn waardoor ik beter sturing kan geven aan mijn leven. Het volgen van het programma heeft mijn leven veranderd!
Ik zou iemand die worstelt met o.a. zelfacceptatie aanmoedigen om dit programma te volgen! Ook zou ik aanraden dit te doen samen met een therapeut of vertrouwenspersoon.
Leuk om te vertellen is dat de cursus me helpt om echt thuis te komen bij mezelf en dat ik daardoor ook anders met relaties omga wat ontzettend veel voldoening geeft.”

Dit ervaringspad heb ik vertaald in een online therapie programma. Het is belangrijk dat jij je herkent in onderstaande criteria zodat jij er zeker van bent dat dit aansluit bij jou.

Dit programma past bij jou wanneer je:

 • last hebt van psychische klachten zoals onrust, neerslachtigheid, depressieve en angstige gedachten, relatieproblemen, eenzaamheid, burn-out, trauma of soortgelijke klachten
 • trouw extra sessies inplant met een therapeut of afspraken maakt met een eigen gekozen vertrouwenspersoon
 • wekelijks tijd en ruimte wil gaan investeren in je eigen therapieproces

Dit programma past niet bij jou wanneer je:

 • alléén je relatiecrisis daarmee probeert op te lossen
 • therapie zoekt voor die mate van psychiatrische klachten waardoor je niet in staat bent dit programma thuis -voor een groot deel- zelfstandig te doorlopen
 • trauma’s van die aard zijn dat je veel intensievere één op één begeleiding nodig hebt

Geef jezelf de mogelijkheid om te leren onderzoeken wie je bent. Ontdek hoe jouw denken en gevoelsleven in elkaar zit en hoe dat zo gegroeid is.

Geef jezelf de tijd om te oefenen in het contact maken met jezelf, te oefenen met nieuw gedrag en een nieuwe manier van denken.

Geef jezelf de ruimte om in jezelf en je relaties te gaan investeren. Een investering die alles waard is!

Wanneer jij na het volgen van dit programma terugvalt in oude gewoontes, gevoelens en denkpatronen, weet jij ook weer de weg weg terug. Wanneer je valt, weet je ook hoe je weer op kan staan. Je bent niet meer wanhopig, maar hebt geleerd hoe je met alles wat zich aandient in je omstandigheden of in jezelf kan omgaan.

Lydia van der Put

Hallo,

Je maakt een heftige periode door en vraagt je af of er iets is wat jij kan doen om jezelf weer tot rust te brengen. Ook al ken ik je niet, ik ken de weg van overleven en het op zoek zijn naar iets wat rust brengt in de chaos. Gelukkig heb ik door alle ervaring, studie en relaties met mensen ook geleerd wat leven geeft! Ik kan niet wachten om mijn ontdekkingen met je te delen omdat ik verwacht dat het jou hernieuwde hoop, richting en rust gaat geven.

Middels deskundige begeleiding heb ik vele mensen en stellen mogen begeleiden naar een plek waar ze zichzelf beter zijn gaan leren kennen en waar ze ervaren hebben hoe ze zich in vrijheid en acceptatie mogen verhouden tot hun eigen (on)mogelijkheden.

Weet dat ik het écht een voorrecht vind dat ik deze weg met jou een stukje mag gaan oplopen. Het is mijn verlangen om met jou mijn kennis en ervaring te delen en ik hoop dat je zal ervaren dat ik dit doe vanuit mijn liefde voor jou en jouw situatie.

Online programma inhoud

Welkom

Je zal wel ontzettend benieuwd zijn naar de inhoud van dit programma! Ik wil je buitengewoon veel gaan meegeven en zie er naar uit wat dit in beweging gaat brengen bij jou!

Heel kort introduceer ik je de hele cursus en licht ik alle 3 de modules toe. 

Ervaringsgerichte oefeningen

 • Elke module bevat ‘Ervaringsgerichte oefeningen’ waarbij je leert hoe je kan luisteren naar en in gesprek kan gaan met jezelf. Via visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, creatieve schrijfopdrachten, en luisterverhalen kom je dieper in contact met je gevoelens zodat deze ruimte krijgen.
 • Je leert je emoties toe te laten en los te laten, maar leert ook hoe je jouw emoties terugbrengt naar een staat van rust.

Module 1 - Hoe leer ik rust en vreugde ervaren?

 • In module 1 leer je over welk effect jouw vroege relaties hebben gehad op de ontwikkeling van jouw brein.
 • Je krijgt antwoord op de vraag hoe je rust en vreugde hebt leren ontwikkelen of hoe deze juist uitbleef.
 • Aan het einde van deze module herken jij welke (on)mogelijkheden jij op dit moment bezit om vanuit elke emotie terug te keren naar een staat van rust en vreugde en heb je daarin al de eerste stappen gezet.

Module 2 - Hoe vind ik mijzelf terug?

 • In module 2 breng je in kaart welke eigenschappen en emoties jij laat zien aan de buitenwereld en welke je onderdrukt.
 • Het wordt duidelijk hoe jouw klachten gerelateerd zijn aan dit onderdrukken en hoe jij wegen hebt gezocht om toch te kunnen overleven.
 • Je krijgt een aantal inzichtgevende tools waardoor je leert dit ongewenste patroon te doorbreken. 

Module 3 - Hoe zorg ik beter voor mijzelf?

 • In module 3 ga je leren hoe jij beter kan gaan zorgen voor jouw eigen behoeften.
 • Je leert zorgen voor je behoeften in relatie met anderen, maar ook in relatie tot jezelf. De kracht van jouw autonoom zijn, het stellen van je grenzen, het tevoorschijn halen van jouw kwetsbaarheid en behoeften temidden van confrontaties, wordt uitgedaagd.
 • In deze module leer je een verdiepende stap te maken in de omgang met jezelf temidden van relaties en het leven. 

Koop en start hier het programma

Aanmelding Thuiskomen bij jezelf

Via dit formulier meldt jij je aan om te starten met het online therapie programma Thuiskomen bij jezelf.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

!! Heb je nog vragen? Mail mij direct contact@praktijk-anazoe.nl !!

Ik doneer 1/10 van elk verkocht programma aan IJM. 

100% Geld terug garantie

Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij je blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Veel gestelde vragen

Ik heb nooit contact gemaakt met mezelf en weet niet wie ik ben. Is dit programma wel voor mij bedoelt?

Ja zeker. Juist voor jou. Je bent je gevoelens ergens gaan onderdrukken. Het programma helpt jou om je weer bewust te maken van dat wat verborgen leeft. Het leren contact maken met jezelf is niet altijd makkelijk wanneer je het zo lang niet gedaan hebt, maar het is zeker mogelijk! Je hebt niet zomaar de eerste stap gezet door op zoek te gaan naar een programma als deze. Jij gaat heel veel baat hebben bij het volgen van dit programma. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan!

Wanneer start dit programma?

Dit programma kan gelijk van start na je aankoop en kan je voor onbeperkte tijd gebruiken! Je doet kennis op, leert vaardigheden en doorbreekt patronen waar je een leven lang plezier van hebt.

Kan ik dit programma ook samen met een therapeut doorlopen?

Ja, praktijk Anazoe bestaat uit een team en werkt hierin samen met zeer deskundige therapeuten die allen meegedacht hebben met dit programma. Je kunt dit programma aanschaffen en dan een therapeut uit ons team betrekken. 

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van dit programma dat je gaat werken met een vertrouwenspersoon. Dat kan iemand uit je naaste omgeving zijn: een mentor, goede vriend of vriendin, voorganger, pastoraal werker of misschien je partner.

Heb ik direct toegang tot alle lessen?

Ja, dat kan. Echter is het wel belangrijk dat je minstens 1 à 2 weken de tijd neemt per les en de daarbijbehorende oefeningen/opdrachten. Alle informatie heeft tijd nodig om te bezinken, maar ook voor de opdrachten is het belangrijk dat je de tijd neemt. Juist die rust is nodig om steeds meer in contact met jezelf en de ander te komen. 

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma

Je hebt onbeperkt toegang zolang dit programma online is. Aanbevolen wordt om minimaal twee weken tijd te besteden aan het volgen van een module. Aanbevolen wordt om maximaal één les per week te doen.  

Wat als ik niet gelukkig ben met dit programma?

Ik zou het erg vervelend voor je vinden wanneer dit programma je niet geeft wat je nodig hebt! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op in de eerste 7 dagen en we zullen je een volledige terugbetaling geven.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met i-Deal, Bancontact, Credit Card of PayPall betalen. Bij het uitchecken krijg je een optie om te kiezen en kun je online betalen zoals op elke andere website. We nemen geen betalingen aan in enige andere vorm, zoals per cheque, cash enz. 

Ik heb hulp nodig bij de aanschaf

Als je problemen ondervindt bij de aanschaf, neem dan contact met ons op door je naam, je telefoonnummer en je vraag te mailen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.