Het ebook ‘Kom tevoorschijn’!

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je leeft.. Wie je bent? Of heb je die tijd niet? Misschien wel omdat je je soms geleefd voelt onder wat mensen van je verwachten.

Je leeft je leven, maar onderhuids gebeurt er een hoop met je, waar je je niet altijd bewust van bent en waar je het liefste ook aan voorbij gaat, want de ruimte en tijd om werkelijk stil te staan bij wat er met je gebeurt heb je niet.. En wanneer je dan toch even stilstaat, dan dringt zich een ongemak aan je op, want wat moet je er dan mee..?

Herkenbare gedachten? Het is tijd om te voorschijn te komen

Ik ga hele mooie ontdekkingen met je delen waarin je precies kan lezen wat er met je gebeurt wanneer je geen contact maakt met jezelf en vooral gericht bent op de ander. Ik leg je vervolgens ook uit hoe jij meer grip kan krijgen op die binnenwereld waardoor jij veel meer regie gaat ervaren en meer tevoorschijn durft te komen!

Kom tervoorschijn

12.95 Inclusief BTW

Het ebook ‘Kom tevoorschijn’ !

Wanneer jij meer grip wil krijgen op je woorden en acties in contact met een ander en wil begrijpen wat er in jou langskomt aan onrust en daarop wil anticiperen, dan is dit e-book wellicht iets voor jou!

– waarom voldoe ik aan verwachtingen?
– wat voor effect heeft dat op mijn zelfbeeld?
– hoe verhoud zich mijn onrust t.o.v. het willen voldoen?
– hoe hanteer ik mijn onrust en waar heeft het mee te maken?
– welke blokkades leven er in mij om maar niet naar mijn binnenwereld te gaan?
– welke stappen doorloop ik om goed in te spelen op mijn onrust?

Wat zit er in deze e-cursus?

  • Het downloadbare ebook van de e-cursus
  • 1 contact met je behoefte en emoties
  • 2 contact met je lichaam
  • 3 contact met je aanjager
  • 4 contact met je passie

Hoe werkt deze e-cursus?

  • Na inschrijving heb jij een persoonlijke inlog waarmee je deze e-cursus kan volgen.
  • Je kan deze e-cursus volgen op elk moment vanaf je favoriete apparaat.