Wil je partner worden?

Ben jij een therapeut in een organisatie of eigen praktijk en werk jij met mensen die aan het overleven zijn en die geen raad weten met zichzelf en de wereld om hen heen? Wil jij hen goed kunnen helpen?
Ja, ik word partner
A

Geschikt voor therapeuten die met een bewezen methode willen werken

A

Geschikt voor therapeuten die een interventie willen toevoegen aan hun bestaande ervaring

A

Geschikt voor therapeuten die hun klanten een kwalitatief online programma willen bieden

Wat wint je cliënt ermee?

 • Je cliënt ontdekt de oorsprong van het uit evenwicht zijn en krijgt handvatten aangereikt hoe deze balans weer hersteld kan worden;
 • Je cliënt wordt zich bewust van onbewuste gedrags -en denkpatronen;
 • Je cliënt leert opnieuw contact maken met weggestopte gevoelens;
 • Je cliënt leert zich diepgaander te verbinden met belangrijke anderen;
 • Je cliënt wordt geïnspireerd met gezonde principes om een vreugdevol bestaan op te bouwen.

Wat win jij ermee?

Tijdens jouw werksituatie heb je altijd je partner account tot jouw beschikking waarmee je onbeperkt en op elk apparaat gebruik kunt maken van dit online programma. Je hebt hiermee een bewezen tool om mensen te helpen in contact te komen met hun binnenwereld en te werken aan hun relatie met zichzelf en belangrijke anderen. Je kunt dit programma ook zien als een extra methodiek, een aanvulling of uitbreiding op jouw werkzaamheden en expertise om je cliënten te helpen. 

Daarnaast heeft ons partnerschap ook PR-voordelen die jouw organisatie of praktijk ten goede komen. Je krijgt een podium via ons bij je doelgroep en je zal hierdoor zichtbaarder worden op social media. We leggen (visuele) linken via de partnerpagina en de blog tussen onze en jouw website. Door deze verwijzingen kan jouw eigen website een boost krijgen in de zoekresultaten van Google. We leveren materiaal voor in jouw nieuwsbrief (mocht je deze hebben) en je ontvangt indien je dit wenst van ons digitale en papieren flyers van het programma om in je praktijk te gebruiken.

“Het voelt voor mij alsof de chaos van mijn hoofd, maar vooral gevoel, beetje bij beetje werd ontrafeld. Ik vond de informatieve gedeelten ook erg waardevol, omdat ik (met mijn cognitieve leermanier) de stukjes achtergrondinformatie interessant vond. Maar het hielp me vooral om de puzzelstukjes in elkaar te laten passen en om vervolgens de toepassing te maken naar mijn eigen leven. Die toepassing kon ik vooral kwijt in de opdrachten.”

“Ik merk opluchting doordat er veel emoties langs zijn gekomen. Het was voor mij een grote oceaan aan gevoelens waar ik totaal geen overzicht in had, laat staan grip op had. Door als het ware de schil steeds verder los te maken, ontstond er wat meer structuur in het geheel en kon ik er beter bij komen. Verrassende ontdekkingen heb ik opgedaan, maar ook confronterende eye-openers die hardnekkig zijn maar wat wel bewustwording creëerde.

Zoveel mensen worstelen met gebeurtenissen al dan wel of niet waar zij iets aan kunnen doen, maar dat wordt vaak buiten hen gezocht. Ik heb geleerd dat je reacties of je handelen voortkomen uit iets wat innerlijk niet goed zit of is ontwikkeld. Om daar los van te komen moet je op zoek gaan naar onderliggende pijn/verdriet/boosheid. Dat geeft vrijheid, iets wat van onschatbare waarde is!”

“Ik vind het verbazingwekkend hoe een digitaal ‘iets’, mij zo in beweging kan brengen en zoveel los kan maken. Mijn ervaring tot nu toe is dat het is als een intense zoektocht naar mezelf en hoe ik mezelf durf te laten zien aan anderen.

Lydia, je hebt een programma gemaakt waarbij je aanzet tot het leren kennen van jezelf en daar ook echt iets mee leert doen! Je lessen zijn diepgaand en tegelijk waardevol voor het dagelijks leven. En het is wonderlijk hoe persoonlijk en nabij het voelt als ik jouw lessen volg.”

Een voorbeeld uit de praktijk

Gerda van een onzichtbare lieve vrouw naar ...

Gerda begon aan het programma als iemand die totaal geen besef had van haar binnenwereld. Op het moment dat ze de cursus ging volgen, had ze een zware burn-out en zat ze uitgeteld thuis. Ze was iemand die altijd wel bezig was met projecten, mensen, regelzaken of het huis op orde maken. De onrust in haarzelf dreef haar ertoe om bezig te blijven, onthand met datgene wat zich in haar afspeelde. Momenten van rust creëren zat er niet bij en de grootste oorzaak van haar burn-out was dat ze zich geleefd voelde. Ze deed wat anderen van haar verlangden en leefde niet van binnenuit.

Tijdens het volgen van het programma werd ze letterlijk stilgezet. De eerste lessen brachten zoveel emotie omhoog dat ze niet wist wat ze ermee moest. Haar vertrouwenspersoon wist haar gevoelens tot rust te brengen. Ze ontdekte tijdens de lessen o.a. achter dat ze in haar gezin van herkomst alleen de staat van ‘rustige gezelligheid’ kende. Dat leek in eerste instantie heel mooi, maar ze kwam er ook achter dat er weinig contact, weinig woorden en geen emotie was. Hierdoor leerde ze minimaal emoties toe te staan en probeerde ze een leven van kalmte te bewaren door zich naar iedereen te schikken. De wortel daarvan was de angst voor afwijzing wanneer ze buiten de lijntjes kleurde, maar ook de onkunde om met onbekende emoties om te gaan.

Gedurende het programma leerde ze telkens wat meer gevoel toe te staan in haar leven en ontdekte ze wat ze eigenlijk allemaal niet meer wilde. Geleidelijk aan ontdekte ze ook wat ze wel wilde en kwam er meer ruimte voor haar creativiteit.

Het volhouden van de lessen bleek lastig, maar daarin heeft ze in overleg met haar vertrouwenspersoon een pauze van enkele weken ingelast. Ze leerde zichzelf toe te staan dat ze de draad weer kon oppakken zodra ze daaraan toe was. Ze leerde dat zij zelf regie kon nemen over haar keuzes i.p.v. dat ze die overliet aan anderen.

Gerda is van een onzichtbare, lieve vrouw iemand geworden die tegengas durft te geven en durft na te denken en te gaan voor wat ze werkelijk wil in het leven. Dit heeft haar op krachten doen komen. Ze ziet haar leven nu vol hoop en met een stuk meer rust en vreugde tegemoet. 

Waarom doe ik dit eigenlijk?

Lydia van der Put

Dit programma heb ik ontwikkeld vanuit een heilige frustratie… Ik zag mensen binnen de live gesprekken contact maken met wat in hen leefde, maar eenmaal thuis weer vervallen in oude gewoontes, namelijk in het wegvluchten van hun innerlijke onrust. Het blijkt voor velen enorm lastig om in het dagelijkse leven de tijd te nemen om naar binnen te keren, om daar te ontdekken wat er allemaal gaande is en het te geven wat het nodig heeft… 

Met dit programma probeer ik in de huiskamers van mensen te komen en hen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Ik heb geprobeerd in hun gedachten en gevoelens te kruipen om contact met ze te leggen zodat zij dat ook met zichzelf leren doen en van daaruit weer met de mensen om hen heen.

Ik durf nu te zeggen – na de ervaringen van cliënten met het programma – dat het resultaat er mag zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat deze digitale tool een manier kan zijn om levens in beweging te brengen!

Dit krijg je in het partnerschap

   • Je krijgt een bewezen tool om mensen te helpen contact te maken met hun binnenwereld en relaties aan te gaan met zichzelf en belangrijke anderen.  
   • Je ontvangt een partner account met onbeperkte toegang om het programma te gebruiken tijdens je werk, zo vaak als je wilt op elke smartphone, tablet of computer.
   • Je ontvangt regelmatig een mail met achtergrondinformatie en extra tips over onderwerpen die behandeld worden in het programma of daaraan gerelateerd zijn.
   • Je ontvangt indien gewenst papieren flyers van het programma om in je praktijk aan te bieden. We sturen deze graag kosteloos op.

En dit krijg je ook!

 • Je krijgt de kans om blogartikelen te schrijven over het programma, een casus of aanverwante onderwerpen in relatie tot jouw werk, deze wordt geplaatst als gastartikel op de website van Praktijk Anazoë met naam en link naar jouw website. 
 • Je ontvangt een digitale banner van ‘Thuiskomen bij jezelf’, om in je nieuwsbrief te verwerken en/of op je website te zetten.
 • Je ontvangt een digitale flyer die je per mail op kan sturen aan je cliënten 
 • Je krijgt een vermelding van jouw praktijk of organisatie op de website van Praktijk Anazoe met je contactgegevens en link naar jouw website.
 • Je ontvangt het officiële partnerlogo van Praktijk Anazoë om op jouw website zetten.
 • Je maakt als early adopter deel uit van een snel groeiende online dienst.

Zo start je onze samenwerking!

Stap 1 Partner registratie

Nadat je het product hebt aangeschaft uit stap 1 is het nog nodig dat je officieel jouw partner registratie compleet maakt. Hiervoor wil ik je vragen om via onderstaande knop naar deze registratie te gaan.

Stap 2 Partner worden

Via de onderstaande knop kan je partner worden. Na het afronden van de betaling ontvang je automatisch een aantal mails die jou al verder helpen in het opbouwen van je partner account.